OSS     PRODUKTER     DOKUMENTASJON     NYHETER     KONTAKT     ENGINEERING     OLJE OG GASS  
 
    
 
OLJE OG GASS

LYNGEN PLAST AS har, og vil i stadig større grad satse på oppdrag innenfor offshore og onshore. Dette gjelder for rør og tanker og entreprenørskap/engineering. Det er spesielt lav vekt kombinert med konkurransedyktige priser og vedlikeholdskostnader som gjør komposittmateriale interressant for norsk og internasjonal petroleumsindustri. Dette konkurransefortrinnet har lenge vært benyttet av kjemisk industri. 

LYNGEN PLAST  har blant annet levert GVP-rør som er benyttet på plattformer i Nordsjøen med godt resultat. Til Snøhvit på Melkøya har LP levert tanker i GRP til ulike formål.

Bedriften ser nå vedlikeholdsarbeidet for komposittrørene og -tankene m.v. i driftsfasen på Melkøya som et nytt og interressant steg inn på et krevende marked, gjerne i samarbeid med utenlandske  aktører. Vår kompetanse på komposittområde, både som produsent, utvikler og entreprenør ligger i front med europeiske og amerikanske selskap.    

LYNGEN PLAST har bl.a. levert tanker for ABC-vesker til oljeselskap og forhandlere siden 1970.

Siv.ing. Tron I. Sørgård i LP som var engasjert som KS-ansvarlig for en maskinentreprenør på Melkøya  i anleggsfasen,  har lang erfaring med bl.a. KS-arbeide i Nordsjøen. Sørgård vil  være en sentral person i bedriftens økte satsing mot petroleumsindustrien.           

 
Tilbake       Utskrift
Postadresse: Eidebakken, 9060 Lyngseidet
   
Telefonnr.: 77 71 05 06, telefaxnr.: 77 71 06 40
Firmapost: lyngenplast@lyngenplast.no